https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Boechout

Prachtig Receptie nabij Boechout

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Boechout

Op zoek naar een mooie gelegenheid om een receptie te doen plaatsvinden nabij Boechout? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze prachtplek vlakbij Boechout heeft alles in huis om van een receptie een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai receptie in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een op en top perfect receptie bij Boechout, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Boechout voor klassevolle recepties

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent receptie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Boechout badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Boechout noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Boechout en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!