https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Berlaar

Mooi Receptie nabij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Berlaar

Bent u op zoek naar een leuke plek om een receptie te houden bij Berlaar? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Berlaar beschikt over alle troeven om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van recepties . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een receptie in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Berlaar. Kortom, voor een onvergetelijk receptie bij Berlaar, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Berlaar voor klassevolle recepties

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft receptie nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de allermooiste parel nabij Berlaar noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Berlaar ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Berlaar als het aankomt op het organiseren van succesrijke recepties . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.