https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Antwerpen

Prachtig Receptie nabij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Antwerpen

Aan het speuren naar een fraaie stek om een receptie te organiseren in de buurt van Antwerpen? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze rustige locatie in de buurt van Antwerpen heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van recepties . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een receptie in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kortom, voor een fantastisch receptie bij Antwerpen, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Antwerpen voor chique recepties

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft receptie nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Antwerpen noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen niets tekortkomen op receptie. Door de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Antwerpen als het aankomt op de organisatie van sublieme recepties . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw receptie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.