https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Zandhoven

Prachtig Personeelsfeest nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Zandhoven

Op zoek naar een mooie plaats om een personeelsfeest te organiseren vlakbij Zandhoven? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Zandhoven beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor personeelsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zandhoven. Kortom, voor een gedroomd personeelsfeest bij Zandhoven, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Zandhoven voor klassevolle personeelsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Zandhoven en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Zandhoven en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.