https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Wommelgem

Prachtig Personeelsfeest nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Wommelgem

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een personeelsfeest te houden nabij Wommelgem? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze rustige locatie vlakbij Wommelgem is helemaal uitgerust om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor personeelsfeesten . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wommelgem. Kortom, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Wommelgem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Wommelgem voor chique personeelsfeesten

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Wommelgem noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!