https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Willebroek

Prachtig Personeelsfeest nabij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een personeelsfeest bij Willebroek

Op zoek naar een mooie zaal om een personeelsfeest te laten plaatsvinden vlakbij Willebroek? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze prachtplek bij Willebroek beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Willebroek. Kort samengevat, voor een gedroomd personeelsfeest bij Willebroek, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Willebroek voor klassevolle personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Willebroek baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Willebroek en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een personeelsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Willebroek en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Willebroek zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!