https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Wijnegem

Prachtig Personeelsfeest nabij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Wijnegem

Aan het speuren naar een knappe plek om een personeelsfeest te laten plaatsvinden vlakbij Wijnegem? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze rustige locatie vlakbij Wijnegem heeft alles in huis om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Kort gezegd, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Wijnegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Wijnegem voor chique personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Wijnegem als het aankomt op het inrichten van sublieme personeelsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.