https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Wiekevorst

Mooi Personeelsfeest bij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een knappe stek om een personeelsfeest te houden vlakbij Wiekevorst? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Wiekevorst heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Dus, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Wiekevorst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Wiekevorst voor chique personeelsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Wiekevorst noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Wiekevorst als het aankomt op het organiseren van sublieme personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.