https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Vremde

Prachtig Personeelsfeest bij Vremde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een personeelsfeest bij Vremde

Op zoek naar een ideale zaal om een personeelsfeest te vieren vlakbij Vremde? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit mooie, rustige oord nabij Vremde beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor personeelsfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een personeelsfeest in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vremde. Kort gezegd, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Vremde, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Vremde voor klassevolle personeelsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Vremde baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vremde echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Vremde als het gaat over het inrichten van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.