https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Ter Elst

Prachtig Personeelsfeest nabij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Ter Elst

Aan het speuren naar een fraaie plek om een personeelsfeest te vieren in de buurt van Ter Elst? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze prachtplek gelegen bij Ter Elst beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ter Elst. Dus, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Ter Elst, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Ter Elst voor klassevolle personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Ter Elst noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Ter Elst ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Ter Elst als het gaat over de organisatie van sublieme personeelsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!