https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Schelle

Prachtig Personeelsfeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Schelle

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een personeelsfeest te doen plaatsvinden vlakbij Schelle? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust nabij Schelle beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn prima geschikt voor personeelsfeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Schelle. Kort samengevat, voor een gedroomd personeelsfeest bij Schelle, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Schelle voor stijlvolle personeelsfeesten

De ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Schelle badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Schelle noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schelle ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Schelle absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Schelle als het aankomt op de organisatie van sublieme personeelsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schelle zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.