https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Ranst

Prachtig Personeelsfeest nabij Ranst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Ranst

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een personeelsfeest te organiseren nabij Ranst? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze rustige locatie in de buurt van Ranst heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor personeelsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ranst. Kort samengevat, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Ranst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Ranst voor klassevolle personeelsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ranst badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Ranst en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ranst ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Ranst als het aankomt op de organisatie van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.