https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Puurs

Prachtig Personeelsfeest bij Puurs

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Puurs

Op zoek naar een ideale stek om een personeelsfeest te doen plaatsvinden nabij Puurs? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Dit mooie, rustige oord nabij Puurs heeft alles in huis om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Puurs. Kort samengevat, voor een fantastisch personeelsfeest bij Puurs, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Puurs voor chique personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Puurs en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Puurs ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een personeelsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Puurs en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Puurs zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!