https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Putte

Prachtig Personeelsfeest bij Putte

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Putte

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een personeelsfeest te laten plaatsvinden nabij Putte? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Putte heeft alles om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Putte. Kortom, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Putte, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Putte voor klassevolle personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Putte baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Putte en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Putte absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.