https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Melkouwen

Prachtig Personeelsfeest nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een personeelsfeest bij Melkouwen

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een personeelsfeest te laten doorgaan nabij Melkouwen? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze prachtplek bij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor personeelsfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Melkouwen. Dus, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Melkouwen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Melkouwen voor chique personeelsfeesten

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Melkouwen en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Melkouwen ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een personeelsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Melkouwen als het aankomt op het inrichten van sublieme personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.