https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Machelen

Prachtig Personeelsfeest bij Machelen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een personeelsfeest bij Machelen

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een personeelsfeest te laten plaatsvinden nabij Machelen? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Machelen heeft alles om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Machelen. Kortom, voor een gedroomd personeelsfeest bij Machelen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Machelen voor klassevolle personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Machelen badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Machelen noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Machelen als het gaat over het organiseren van stijlvolle personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.