https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Kruibeke

Prachtig Personeelsfeest nabij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Kruibeke

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een personeelsfeest te organiseren nabij Kruibeke? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Dit verborgen pareltje nabij Kruibeke heeft alles in huis om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Kruibeke. Kort gezegd, voor een gedroomd personeelsfeest bij Kruibeke, één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Kruibeke voor klassevolle personeelsfeesten

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent personeelsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Kruibeke noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Kruibeke en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!