https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Kontich

Prachtig Personeelsfeest bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Kontich

Op zoek naar een ideale zaal om een personeelsfeest te laten doorgaan bij Kontich? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Kontich heeft alles in huis om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kontich. Kortom, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Kontich, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Kontich voor stijlvolle personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Kontich noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Kontich niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Kontich als het gaat over het inrichten van stijlvolle personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Kontich zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.