https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Koningshooikt

Prachtig Personeelsfeest nabij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een personeelsfeest bij Koningshooikt

Op zoek naar een geschikte zaal om een personeelsfeest te houden in de buurt van Koningshooikt? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek bij Koningshooikt heeft alles om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Koningshooikt, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Koningshooikt voor klassevolle personeelsfeesten

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Koningshooikt noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Koningshooikt als het gaat over het inrichten van sublieme personeelsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.