https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Hovorst

Mooi Personeelsfeest bij Hovorst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Hovorst

Op zoek naar een knappe stek om een personeelsfeest te organiseren nabij Hovorst? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze rustige locatie in de buurt van Hovorst heeft alles om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor personeelsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hovorst. Kortom, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Hovorst, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Hovorst voor klassevolle personeelsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de mooiste plek nabij Hovorst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hovorst als het gaat over de organisatie van sublieme personeelsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hovorst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.