https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Hove

Mooi Personeelsfeest nabij Hove

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Hove

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een personeelsfeest te laten plaatsvinden nabij Hove? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze rustige locatie nabij Hove heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor personeelsfeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hove. Dus, voor een gedroomd personeelsfeest bij Hove, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Hove voor stijlvolle personeelsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Hove en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Hove als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hove zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!