https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Herenthout

Mooi Personeelsfeest bij Herenthout

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Herenthout

Bent u op zoek naar een geschikte gelegenheid om een personeelsfeest te laten doorgaan in de buurt van Herenthout? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze prachtplek vlakbij Herenthout heeft alles om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort samengevat, voor een fantastisch personeelsfeest bij Herenthout, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Herenthout voor stijlvolle personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Herenthout en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herenthout niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Herenthout en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.