https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Hemiksem

Prachtig Personeelsfeest nabij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Hemiksem

Aan het speuren naar een ideale stek om een personeelsfeest te houden bij Hemiksem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Dit verborgen pareltje nabij Hemiksem heeft alles in huis om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kortom, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Hemiksem, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Hemiksem voor chique personeelsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Hemiksem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een personeelsfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Hemiksem en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme personeelsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!