https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Grimbergen

Prachtig Personeelsfeest bij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Grimbergen

Aan het speuren naar een ideale zaal om een personeelsfeest te organiseren nabij Grimbergen? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Grimbergen beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Grimbergen. Kort samengevat, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Grimbergen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Grimbergen voor chique personeelsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Grimbergen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Grimbergen en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.