https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Diegem

Prachtig Personeelsfeest nabij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Diegem

Op zoek naar een knappe zaal om een personeelsfeest te houden bij Diegem? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Diegem heeft alles in huis om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Diegem. Kort gezegd, voor een perfect personeelsfeest bij Diegem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Diegem voor klassevolle personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent personeelsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Diegem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Diegem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Diegem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Diegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme personeelsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Diegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!