https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Brussel

Prachtig Personeelsfeest bij Brussel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Brussel

Aan het speuren naar een fraaie plek om een personeelsfeest te houden bij Brussel? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Dit verborgen pareltje bij Brussel is helemaal uitgerust om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Dus, voor een gedroomd personeelsfeest bij Brussel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Brussel voor klassevolle personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Brussel noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Brussel ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Brussel niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Brussel en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!