https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Bossenstein

Prachtig Personeelsfeest bij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een personeelsfeest bij Bossenstein

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een personeelsfeest te houden nabij Bossenstein? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Bossenstein heeft alles om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Bossenstein. Kortom, voor een perfect personeelsfeest bij Bossenstein, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Bossenstein voor chique personeelsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Bossenstein en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Bossenstein ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Bossenstein en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.