https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Boechout

Mooi Personeelsfeest bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Boechout

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een personeelsfeest te houden nabij Boechout? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Boechout is helemaal uitgerust om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boechout. Kort samengevat, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Boechout, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Boechout voor klassevolle personeelsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Boechout badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Boechout en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Boechout als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!