https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Berlaar

Prachtig Personeelsfeest nabij Berlaar

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Berlaar

Op zoek naar een mooie plaats om een personeelsfeest te houden nabij Berlaar? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Berlaar beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Berlaar. Kortom, voor een fantastisch personeelsfeest bij Berlaar, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Berlaar voor stijlvolle personeelsfeesten

De ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Berlaar badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Berlaar noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Berlaar ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Berlaar als het aankomt op de organisatie van sublieme personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!