https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Beerzel

Prachtig Personeelsfeest bij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een personeelsfeest bij Beerzel

Aan het speuren naar een mooie zaal om een personeelsfeest te laten doorgaan in de buurt van Beerzel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Beerzel heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Beerzel. Dus, voor een perfect personeelsfeest bij Beerzel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Beerzel voor klassevolle personeelsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Beerzel noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Beerzel niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Beerzel als het gaat over het inrichten van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Beerzel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.