https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Antwerpen

Prachtig Personeelsfeest nabij Antwerpen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een personeelsfeest bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een personeelsfeest te laten doorgaan in de buurt van Antwerpen? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Antwerpen beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kort samengevat, voor een perfect personeelsfeest bij Antwerpen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Antwerpen voor stijlvolle personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Antwerpen noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Antwerpen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Antwerpen en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.