https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Aartselaar

Prachtig Personeelsfeest nabij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Aartselaar

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een personeelsfeest te houden vlakbij Aartselaar? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze rustige locatie in de buurt van Aartselaar heeft alles om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Dus, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Aartselaar, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Aartselaar voor chique personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Aartselaar en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Aartselaar ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een personeelsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Aartselaar als het gaat over het inrichten van sublieme personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.