https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Zaventem

Prachtig Pensioensviering nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een pensioensviering bij Zaventem

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een pensioensviering te vieren in de buurt van Zaventem? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Zaventem heeft alles om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai pensioensviering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Zaventem. Kortom, voor een fantastisch pensioensviering bij Zaventem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Zaventem voor klassevolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Zaventem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zaventem ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Zaventem en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme pensioensvieringen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!