https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Zandhoven

Mooi Pensioensviering nabij Zandhoven

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Zandhoven

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een pensioensviering te doen plaatsvinden nabij Zandhoven? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Zandhoven heeft alles om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zandhoven. Kortom, voor een fantastisch pensioensviering bij Zandhoven, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Zandhoven voor klassevolle pensioensvieringen

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste plek nabij Zandhoven noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Zandhoven als het gaat over de organisatie van succesrijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Zandhoven? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.