https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Wijnegem

Prachtig Pensioensviering nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Wijnegem

Bent u op zoek naar een ideale zaal om een pensioensviering te laten plaatsvinden bij Wijnegem? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze prachtplek nabij Wijnegem is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique pensioensviering in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Wijnegem. Dus, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Wijnegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Wijnegem voor chique pensioensvieringen

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Wijnegem noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Wijnegem als het gaat over het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Wijnegem? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Kijk op onze site.