https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Ter Elst

Prachtig Pensioensviering bij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een pensioensviering te laten plaatsvinden in de buurt van Ter Elst? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Ter Elst beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ter Elst. Kort samengevat, voor een op en top perfect pensioensviering bij Ter Elst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Ter Elst voor chique pensioensvieringen

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent pensioensviering nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel nabij Ter Elst noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ter Elst ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst echt niets tekortkomen op pensioensviering. Door de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Ter Elst als het aankomt op de organisatie van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Ter Elst? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Verken onze site.