https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Sint-Katelijne-Waver

Mooi Pensioensviering bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een knappe stek om een pensioensviering te laten plaatsvinden bij Sint-Katelijne-Waver? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze fraaie oase van rust nabij Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kortom, voor een gedroomd pensioensviering bij Sint-Katelijne-Waver, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Sint-Katelijne-Waver voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent pensioensviering nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste plek nabij Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver als het gaat over het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Sint-Katelijne-Waver? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.