https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Schoten

Mooi Pensioensviering bij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Schoten

Aan het speuren naar een geschikte plek om een pensioensviering te doen plaatsvinden vlakbij Schoten? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Dit mooie, rustige oord bij Schoten heeft alles in huis om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schoten. Dus, voor een op en top perfect pensioensviering bij Schoten, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Schoten voor klassevolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent pensioensviering nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schoten noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Schoten als het aankomt op het organiseren van stijlvolle pensioensvieringen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Schoten? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.