https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Schilde

Prachtig Pensioensviering nabij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Schilde

Op zoek naar een mooie plek om een pensioensviering te houden vlakbij Schilde? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Schilde heeft alles in huis om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schilde. Kort samengevat, voor een gedroomd pensioensviering bij Schilde, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Schilde voor klassevolle pensioensvieringen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schilde badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de allermooiste parel nabij Schilde en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schilde echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Schilde en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Schilde? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.