https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Ranst

Prachtig Pensioensviering nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Ranst

Aan het speuren naar een leuke plek om een pensioensviering te laten plaatsvinden vlakbij Ranst? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Dit mooie, rustige oord vlakbij Ranst heeft alles in huis om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor pensioensvieringen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ranst. Kort gezegd, voor een fantastisch pensioensviering bij Ranst, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Ranst voor klassevolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ranst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Ranst noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ranst ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Ranst absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Ranst als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke pensioensvieringen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ranst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering bij Ranst? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.