https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Puurs

Prachtig Pensioensviering bij Puurs

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Puurs

Op zoek naar een ideale plek om een pensioensviering te doen plaatsvinden bij Puurs? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Puurs heeft alles om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Puurs. Kort gezegd, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Puurs, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Puurs voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft pensioensviering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Puurs baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Puurs noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Puurs echt niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle pensioensvieringen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Puurs? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Kijk op onze site.