https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Nijlen

Prachtig Pensioensviering bij Nijlen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Nijlen

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een pensioensviering te laten doorgaan in de buurt van Nijlen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Nijlen beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor pensioensvieringen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Nijlen. Dus, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Nijlen, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Nijlen voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Nijlen en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen echt niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Nijlen? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Kijk op onze site.