https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Niel

Prachtig Pensioensviering bij Niel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Niel

Op zoek naar een leuke plek om een pensioensviering te houden bij Niel? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Deze rustige locatie nabij Niel heeft alles om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met een pensioensviering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Niel. Dus, voor een fantastisch pensioensviering bij Niel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Niel voor klassevolle pensioensvieringen

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Niel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Niel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Niel echt niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Niel en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke pensioensvieringen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering bij Niel? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.