https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Mortsel

Mooi Pensioensviering nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Mortsel

Aan het speuren naar een mooie zaal om een pensioensviering te organiseren nabij Mortsel? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Mortsel beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Kortom, voor een gedroomd pensioensviering bij Mortsel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Mortsel voor klassevolle pensioensvieringen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek nabij Mortsel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mortsel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van grote waarde is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Mortsel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Verken onze site.