https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Millegem

Mooi Pensioensviering bij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Millegem

Toevallig op zoek naar een fraaie gelegenheid om een pensioensviering te houden vlakbij Millegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Millegem is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Millegem. Kortom, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Millegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Millegem voor stijlvolle pensioensvieringen

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat velen de allermooiste plek nabij Millegem en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Millegem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Door de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Millegem als het gaat over het inrichten van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Millegem? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.