https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Lier

Mooi Pensioensviering bij Lier

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Lier

Aan het speuren naar een fraaie plek om een pensioensviering te laten plaatsvinden bij Lier? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Lier heeft alles om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Lier. Dus, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Lier, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Lier voor klassevolle pensioensvieringen

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Lier noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lier ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Lier absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Lier als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Lier? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.