https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Kruibeke

Mooi Pensioensviering nabij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een pensioensviering te houden in de buurt van Kruibeke? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze prachtplek vlakbij Kruibeke beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kruibeke. Dus, voor een fantastisch pensioensviering bij Kruibeke, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Kruibeke voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een pensioensviering op wat velen de allermooiste plek nabij Kruibeke noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kruibeke niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Kruibeke en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Kruibeke? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Verken onze site.