https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Koningshooikt

Prachtig Pensioensviering bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Koningshooikt

Bent u op zoek naar een geschikte plaats om een pensioensviering te laten doorgaan nabij Koningshooikt? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Koningshooikt beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kortom, voor een fantastisch pensioensviering bij Koningshooikt, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Koningshooikt voor chique pensioensvieringen

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek nabij Koningshooikt noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Koningshooikt en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle pensioensvieringen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Koningshooikt? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.