https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Hovorst

Mooi Pensioensviering nabij Hovorst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Hovorst

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een pensioensviering te organiseren nabij Hovorst? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Hovorst heeft alles om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een pensioensviering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hovorst. Dus, voor een perfect pensioensviering bij Hovorst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Hovorst voor stijlvolle pensioensvieringen

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent pensioensviering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Hovorst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Hovorst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Hovorst en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hovorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Hovorst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.