https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Hove

Mooi Pensioensviering bij Hove

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Hove

Aan het speuren naar een knappe plek om een pensioensviering te laten plaatsvinden in de buurt van Hove? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Hove beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een pensioensviering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hove. Kort gezegd, voor een gedroomd pensioensviering bij Hove, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Hove voor chique pensioensvieringen

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hove badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Hove noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hove ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hove echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering bij Hove? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.